top of page

Aannemer ruwbouw in Rijkevorsel, Turnhout, Hoogstraten, Brecht, …

Ruwbouwwerken en renovatiewerken

U kunt vertrouwen op ons vakmanschap voor uw nieuwbouwwoning én renovatieproject. We voeren kleine en grote opdrachten met grote zorg uit en waken streng over de geleverde kwaliteit. Ruwbouwwerken bij nieuwbouw zijn onze absolute specialiteit. Ze staan als een huis, elke keer opnieuw. U geniet van hoogkwalitatieve, duurzame ruwbouwwerken met uitmuntende grondstoffen en materialen. De perfecte samenwerking voor uw droomwoning of bedrijfsgebouw. Want ook ondernemingen zijn van harte welkom bij Stoffelen.

Ruwbouwwerken is onze topspecialiteit, daarnaast zijn we ook sterk in renovatiewerken. Verbouwen is een klus die doordacht moet gebeuren. U rekent dan ook best op een ervaren expert die het klappen van de zweep kent. Stoffelen bundelt meer dan 55 jaar ervaring in één knappe service voor uw renovatie of verbouwing. Legt u de ruwbouw voor uw verbouwing in onze handen? Wij zorgen voor een service op maat die aan al uw wensen beantwoordt.

renovatiewerken

In een notendop

Vertrouw op de expertise van Stoffelen voor uw grote of kleine ruwbouwwerken, uw nieuwbouwproject of verbouwingswerken! We presenteren u met plezier enkele referenties, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe we werken. U kiest dan ook voor een partner met een ruime ervaring in:

Ruwbouw

Gezinswoningen

Nieuwbouwwoningen

Winkels

Renovaties aan woningen en appartementen

Villabouw

Appartementen

Nieuwbouwappartementen

Algemene verbouwingswerken

GRATIS OFFERTE

Leg uw ruwbouwwerken of renovatiewerken in Rijkevorsel, Turnhout, Hoogstraten, Brecht of verder in handen van Stoffelen: contacteer ons nu voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Enkele impressies

bottom of page